Politika zasebnosti

Zavezani smo zaščiti zasebnosti internetnih uporabnikov in varnosti podatkov, ki jih zbiramo. Zagotavljamo skladnost z zakoni varstva zasebnosti Evropske unije pri vseh podjetjih v skupini Gemius. Poseben poudarek dejemo ustvarjanju lastnih politik zasebnosti in sodelovanju v globalnih sprememb zakonov o varstvu zasebnosti. Spodaj navajamo naša ključna pravila, ki jim sledimo.

ODGOVORNOST
Zavezani smo odgovornemu nadzoru osebnih podatkov, ki jih obdelujemo. Za to uporabljamo orodja in metode, ki ščitijo anonimnost internetnih uporabnikov v naših raziskavah.

PRIVOLJENJE
Kadar se internetni uporabniki odločajo o podajanju osebnih podatkov, jim nudimo jasno izbiro in polno zavedanje o pravilih in varnosti.

CIA TRIAD MODEL
Zaupnost, integriteta in dostopnost so sestavine modela, ki vodi naše politike za varnost informacij. Zaupnost omejuje dostop do informacij, integriteta zagotavlja, da so informacije vredne zaupanja, dostopnost pa je garancija, da do informacij dostopajo le pooblaščene osebe.

MINIMALIZIRANJE PODATKOV
Obdelujemo le podatke, ki so nujni za specifične in legalne namene.

ZASEBNOST PO MERI
Politike zasebnosti uporabljamo pri razvoju naših raziskav tako, da obdelava podatkov zagotavlja zaščito zasebnosti internetnih uporabnikov.

“GLOKALIZACIJA”
Izredno pomembno je, da pri izvajanju naših raziskav upoštevamo lokalne in globalne določbe in zahteve. Včasih se naše politike razlikujejo glede na posebne zahteve zakonodaje v posamezni državi. V primeru, da želite imeti vpogled v zavezujoče politike v vaši državi, nas kontaktirajte.